DSCF0008

Gordijnatelier

Just Curtains werkt met een geavanceerd bonnensysteem; Curtain Pro. In dit systeem is iedere klant afzonderlijk gekoppeld aan een persoonlijk opgegeven of opgenomen bestek. Voor iedere klant wordt een gedetailleerd bestek geschreven. Niet alleen voor de confectie van standaardwerkzaamheden, maar ook van uw specifieke eisen. U kunt dus heel gedetailleerd aangeven hoe u uw gordijnen geconfectioneerd willen hebben. Uw wens staat centraal!

Zegt u maar hoe u het hebben wilt

De maat van haken, zomen en zijzomen, wel of geen loodjes… U mag het zeggen! Alle details van iedere klant worden op elke specifieke gordijnbon weergegeven. Dit geeft de modinettes een duidelijk beeld van uw wensen en eisen. Het systeem geeft bovendien de mogelijkheid om een gordijn tijdens het hele productieproces te traceren, zelfs in de historie.

Overzichtelijke administratie

Wij bezorgen uw gordijnen samen met een gespecificeerde lijst van werkzaamheden en specificaties. Ook de facturering gebeurt heel gedetailleerd en overzichtelijk, eventueel met een door u opgegeven kostenplaats. Ons oog voor detail blijkt dus niet alleen uit de gordijnen die wij maken, maar ook uit het hele proces daar omheen!