Over ons

Wij zijn een al jaren bestaand professioneel gordijnatelier. Opererend onder de naam Just Curtains.
In 2012 zijn wij van eigenaar verwisseld en sindsdien wordt het atelier aangestuurd door de familie Last uit Genemuiden.

In 2013 zijn wij gestart met een eigen stoffen collectie. Wij hebben in dat jaar de groothandel in gordijnstoffen JB art deco stoffen overgenomen. Sinds die tijd kunnen wij dus een totaal concept aanbieden van eigen stof,geconfectioneerd in ons eigen atelier.
De collectie omvat een breed aanbod van stoffen van scherp geprijsde banenstoffen, kamerhoge vitrage en inbetweens en een uitgebreid aanbod in hoogwaardige kamerhoge (meest) linnen stoffen,
Ondergebracht in een special items collectie. Zie hiervoor het aanbod onder collectie.

Daarnaast confectioneren wij nog steeds graag, in opdracht van de woninginrichter elke gewenste stof, en natuurlijk zijn wij ook blij met een klant die stof van ons verkoopt en het elders laat confectioneren.
Wij werken met een enthousiast team van betrokken medewerkers, samen met de directie, aan onze missie. Die missie is, een met liefde en aandacht gemaakt gordijn (van onze eigen collectie of van een andere stoffen leverancier) op tijd bij onze klanten te bezorgen.
Daar werken we, met ons allen, elke dag vol enthousiasme aan.

Klik hier voor een korte bedrijfsfilm: